På denne siden er ikke rekkefølgen kronologisk Grunnen er en omlegging av verktøyet siden bygger på, og senere hunder vil derfor legges nederst på siden.

Til Minne!

Liljeskogens Fabulous Fairyrose "Rosa"

12.09.2004 - 01.05.2013

Hvil i fred Kjære Rosa


En stjerne er tent på himmelen - og Rosa har etterlatt seg mange gode minner. Ditt fulle navn, Liljeskogens Fabulous Fairyrose, passet deg perfekt. Fordi det var akkurat det du var - en fantastisk eventyrrose som spredde glede og kjærlighet hvor enn du var. Din entusiasme over livet, ting vi fant på sammen og menneskene rundt deg. Du fant alltid et fang, en kos. Og fikk du ikke klapp krabbet du bare opp i fanget, la labbene rundt halsen og hodet i halsgropen. Halen din - alltid i bevegelse selv helt til det aller siste. Sorg er prisen jeg betaler for å være glad i noen. Og for deg min kjære Rosa - er prisen vel verdt det. I dag er plassen din tom, og i hjertet mitt er det et stort hull. Det hullet fylles med tanker og minner om alle de gode stundene vi har hatt sammen. Alt det fantastiske og gode du har gitt meg. Hvil i fred jenta mi - og takk for de fantastiske årene vi fikk sammen. 

Anaripiggs Berlina

15.04.2000 - 16.04.2012

Kjære Berlina


Takk for alt du gav meg - av gode stunder og fantastiske minner. Du døde brått fra meg, og selvom du har levd et langt liv var jeg ikke forberedt. Jeg hadde gledet meg i lang tid til din 12 års dag. Er så stolt over den flotte, spreke hunden min som henger med på lange skogturer til tross for sin høye alder. På bursdagen din gikk vi tur i skogen, og du nøt livet. På kvelden var vi i bursdagsbesøk hos min svigerinne - dere to har bursdag på samme dag. Du fikk servert den tradisjonelle bursdagsmiddagen din - et tårn med leverpostei, denne gangen også omgitt av blomkål. Du slukte som vanlig alt på sekunder

Den kvelden la jeg meg med lett hjerte. Sikker på at jeg hadde en godt voksen og glad hund, som hadde nytt sin 12 års bursdag. Og det ble din siste. Om natten fikk du slag, og ble lammet i din høyre side. Det var ingenting annet jeg kunne gjøre for deg enn å være hos deg og gi deg trygghet til vi kom til veterinæren for siste gang.


Tomheten etter deg er enorm. Ditt fantastiske vesen, og din enorme livsglede har gitt deg mange venner som sørger over av du er borte - både to og firbente venner. Og hvis jeg skal oppsummere ditt liv i ett ord vil jeg si: GLEDE!


Du var ALLTID glad! Alltid tilstede og alltid glad over livet. Du og jeg har delt mange stunder sammen. Du har fått meg til å le, og latt tårene mine renne inn i pelsen din da livet har vært tungt. Du har alltid vært der - og nå må jeg klare meg uten deg.


Tilbake sitter jeg med mange gode minner. Minner om en hund som alltid ville skli på snøen - og vi kalte deg sel som tok fart og stupte inn i snøen og sparket fra med bakbena for å få litt akefart. Din enorme matglede som ga meg inntrykk av at vi aldri sølte noe som helst på gulvet. Turkameraten min, som er med i all slags vær og nyter hvert sekund.

Takk min venn, for alle gode minner og gode stunder. Takk for at du har lært meg om aldri å bære nag, og ta livet med et smil. Takk for at jeg fikk være en del av ditt liv, at jeg fikk være så inderlig heldig å kunne kalle deg "Min Hund".


Du etterlater deg et tomrom. Og til din ære vil jeg forsøke å fylle det med skogturer og livsnyteri - helt i din ånd. Vit min venn, at du vil alltid ha en plass i hjertet mitt - en plass bare for deg. Og jeg vil alltid kunne se meg tilbake og smile over dine påfunn og tilstedeværelse.


Takk for alt du var for meg!


En liten film med gode minner fra min fantastiske venn


Her er Berlinas side slik den stod da hun levde


Libitri's Flekkete Frida

26.04.2008-11.11.2010

Kjære Frida!

Du var min første cavalier, og du vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt! Å miste deg så tidlig var ikke en del av mine tanker da jeg hentet deg hjem sommeren 2008. Helt ifra første dag, har du bragt lys inn i livet til hele familien. Din oppfinnsomhet hadde ingen grenser, du var full av påfunn og lykkelig over alt vi fant på sammen. Uansett hva jeg ba deg om, gikk du på med friskt mot og gleden lyste i øynene. I skogen føk du som en virvelvind, alltid på jakt etter nye lukter og nye eventyr. Vi kalte deg for Dogtop, fordi da vi satt oss i sofan rakk vi aldri sette laptopen i fanget før du lå der.


Våren 2010 skjønte vi at noe var galt, og etter lange utredninger og en mriscan bekreftet det vi fryktet, du hadde Syringomyelia. Siden i sommer har du fått medisiner som hjalp, men den siste tiden har du blitt raskt værre. Tydelige smerter vi ikke kunne stanse ble hverdagen.


Nå er du fri min Kjære Frida! Ingen smerte kan nå deg lenger. Å miste deg er uendelig vondt, og livet ditt ble så altfor kort. Sorgen ved å miste er prisen jeg betaler for å være glad i noen. Og jeg er uendelig glad i deg min lille venn. Jeg vil alltid huske deg.


Tusen takk for alt du ga meg!!

Klem fra Mamma

November 2010

Mai 2009

Juli 2008

Lyrypa's Emma

15.05.2009 - 10.06.2015

Kjære Emma!

Nå er du ikke lenger her, men har funnet veien opp til Berlina, Rosa og Frida. Ingen smerte kan lenger nå deg, ingenting kan skremme deg.

Vakre Emma, viljesterke Emma, kjærlige Emma, gåtefulle Emma, arbeidsomme Emma .

Du har lært meg mer om forståelse og respekt enn noen annen hund. Du har fått frem et større følelsespekter i meg enn noen annen hund. Ingen kan grave hull som deg, og ingen kan vokte hullet sitt med slik en kampånd som du gjorde. Ingen var så flink til å hoppe på stubber som deg - ingen kunne balansere på den tynneste av de tynne stubbene som deg - i påvente av en godis som skulle falle i din retning.

Det er så tomt her, puffen er tom. Ingen liten lundis som sover godt og holder oversikten samtidig.

Hvil i fred min inderlig kjære venn.

Du vil alltid mangle her hos oss.