Planer og kull
Oppdatert 26.08.2022.


Vi håper det blir født valper her i begynnelsen av 2023.  


Ønsker du deg valp, send meg gjerne en mail.

Jeg hører gjerne om hva slags liv valpen vil få sammen med deg og din familie. 

 


**********************************************************************************Min drøm for valper født her er at de skal bli like viktige for sine eiere, som mine hunder er for meg. Jeg synes preging og sosialisering er spennende, og viktig - og legger mye innsats i å skape trygge valper. Ved 8 ukers alder overtar valpekjøper stafettpinnen, og de første 8 ukene de har valpen hjemme er en viktig del av sosialiseringsfasen. Jeg har et mål om å holde kurs for valpekjøpere her, før levering av valp, og oppfordrer alle valpekjøpere til å gå på valpekurs - og å  følge opp med kurs i hundens første leveår. Jeg ønsker å følge opp etter levering - og vil gjerne bidra til at valpekjøpere får de verktøy de trenger for å skape sin drømmehund.


Norsk Cavalierklubb har i sine avlsretningslinjer at avlshunder skal ha utført hjertesjekk, kneleddsjekk (patella) og øyelysning utført av en spesialist. Hjertesjekk skal være gjort etter fylte tre år, og registreres i dogweb. Det skal derfor ikke benyttes hunder i avl som er under 3 år. Det anbefales at hund under 4 år parres med hund over 4 år.


Nye avlsregler ble vedtatt på NCKs årsmøte i juni 2018. Fra 1.1.2020 vil man ikke få registrert cavaliervalper i Norsk Kennelklubb, dersom ikke foreldrene har registrert en hjerteattest uten anmerkning i dogweb som er foretatt etter at hunden fylte tre år.


***********************************************************


Tidligere kull:

Kardemommebykullet (A) født 02.07.2011


Etterlengtetkullet (B) født 30.10.2013


C-kullet født 11.11.2014


Drømmekullet (D) født 02.06.2015Bildet viser 9 måneder gamle Irma som leker med Cemilies førstefødte valp Cemilies Tante Sofie, 5 uker gammel


*******************************************************************************Hjem